Flam d'ametlles

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Caramel:

  • 100 grams de sucre per fer el caramel.
  • Suc de llimona

Flam:

  • 5 ous.
  • 100 grams de sucre.
  • 100 grams d'ametlla torrada mòlta.
  • 3 dl de llet.

4 racions

Elaboració

Caramel:

En una paella aboca el sucre, el suc de llimona, i deixa que es caramel·litzi.
Vigila que quedi daurat, perquè si s'enfosqueix massa queda amb un gust amarg.
Omple la base dels motlles amb el caramel i reserva.

Flam:

Preescalfa el forn a 160 graus.
En un bol aboca els ous, i el sucre.
Bat i seguidament afegeix la llet i l'ametlla mòlta.
Aboca la preparació als motlles i posa en una safata al bany maria.
El bany, maria ha d'estar prèviament calent.
Enforna durant uns 45 minuts.
Passats els 45 minuts, fes la prova de l'agulla.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

741 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!