Ponx d'ou

Categoria:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 litres de llet
  • 500 ml de crema
  • 350 grams de sucre
  • 1 tija de vainilla
  • 125 ml de whisky bourbon
  • 125 ml de rom fosc
  • 16 rovells d'ou.

1 racions

Elaboració

Escalfa en una olla, la llet amb la tija de vainilla tallada a la meitat, les llavors i el sucre.
Remena constantment fins que el sucre s'hagi dissolt.
Bat bé, els rovells d'ou en un recipient, després aboca lentament la llet calenta a la barreja de rovell d'ou, remenant constantment.
Posa de nou l'ou i la llet a l'olla i lentament, remenant contínuament, escalfa a foc baix aproximadament uns 20 minuts o fins que s'obtingui una barreja cremosa.
Passa la barreja a través d'un tamís fi, afegeix la crema, el whisky i el rom i barreja tot.
Deixa que el ponx d'ou es refredi durant almenys 1 hora a la nevera.
Serveix amb nou moscada ratllada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

420 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!