Llenguado amb salsa d'anxoves i tĂ peres, amb patates duquessa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Patates duquessa (les trobareu a les meves receptes)
  • Salsa d'anxoves calenta (la trobareu a les meves receptes)
  • Un llenguado d'uns 400 grams (aproximadament)
  • Un grapat de tĂ peres
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc

1 racions

Utensilis

Una placa de forn amb un full de paper sulfurat
Una safata refractĂ ria gran
Dues espàtules metàl¡liques planes
Un a paella mitjana
Un cassĂł gran
Una mĂ nega pastissera amb un broc ample rissat
Unes tisores

ElaboraciĂł

Primerament, farem la salsa d'anxoves com explico a la meva recepta, i la reservarem damunt la planxa calenta.
Tot seguit,farem sis patates duquessa com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
A part, en una paella mitjana amb una mica de mantega, saltem un grapat de tĂ peres uns tres minuts, i les reservem.
A continuaciĂł, agafem el llenguado, l'hi traiem la pell fosca de sobre i la blanca de sota,i amb les tisores retallem les espines laterals i el cap, i a raig d'aixeta el netegem, l'assequem amb un paper de cuina, i amb un ganivet fi fem un tall a lo llarg de l'espina central, per cada banda, i el posem en una safata refractĂ ria, el salpebrem, hi afegim un raig de vi blanc i un raig d'oli d'oliva, i l'enfornem a 180Âş, uns catorze minuts, i tot seguit, amb molta cura el posem en el centre d'un plat gran de porcellana amb l'ajuda de dues espĂ tules planes.
Seguidament, repartim un grapat de les tĂ peres saltades al damunt del llenguado, el cobrim amb la salsa d'anxoves, i hi posem tres patates duquessa a cada banda del llenguado com a guarniciĂł, i ja el tindrem llest per servir a taula.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta Ês per un comensal, però farem tants llenguados, com comensals seguin a taula.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Llenguado amb salsa d'anxoves i tĂ peres, amb patates duquessa

Enllaça aquesta recepta:

484 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!