Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona

Ingredients

  • 500 g de tallarines
  • Sal
  • ½ llimona
  • 12 llagostins pelats
  • 4 branquetes d'estragó
  • 1 escalunya
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 dl de brou vegetal o de peix
  • 1,5 dl de crema
  • Pebre de caiena

4 racions

Elaboració

Cuina les tallarines en aigua salada fins que estiguin al dente.
Escorre, refreda amb aigua i reserva apartar.
Ratlla la pell de la ½ llimona ben fina.
Esprem la ½ llimona.
Esbandeix els llagostins amb aigua freda, i eixuga bé amb paper absorbent de cuina
Barreja els llagostins amb pela ratllada de llimona i una mica de suc.
Separa les fulles d'estragó de les branques.
Pica l'escalunya a daus petits.
Salteja amb la mantega.
Desglaça amb el brou vegetal o de peix, i afegeix la crema.
Cuini la salsa durant uns 5 minuts.
Afegeix els llagostins, l'estragó i les tallarines a la salsa.
Salta tot, fins que estigui calent.
Condimenta amb suc de llimona, sal i pebre de caiena.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

437 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!