Lloms de lluç amb crema d'ametlles

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 lloms de lluç
  • 1 got de llet evaporada
  • 1 got de caldo de peix
  • 50 gs de mantega
  • 200 gs de pastanagues baby
  • 50 gs d'ametlles torrades picades
  • 1 ceba
  • Julivert sal

4 racions

ElaboraciĂł

En una cassola de fang, ofegar la ceba picada a la mantega, a foc suau; quan comenci a agafar color, afegir les pastanagues i fregir-uns minuts.
Afegir els lloms de lluç, abocar el brou de peix i la llet barrejada amb les ametlles i coure-ho durant quinze minuts sacsejant de tant en tant la cassola.
Uns minuts abans de finalitzar la cocciĂł, afegir un ramet de julivert picat i rectificar de sal.

25min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Lloms de lluç amb crema d'ametlles

Enllaça aquesta recepta:

384 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!