Pesto de tomĂ quets secs, amb pebre vermell picant

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 100 grams de tomĂ quets secs
  • 1 cullerada de concentrat de tomĂ quet
  • 50 grams de pinyons torrats
  • 3 a 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 dent d'all.
  • 50 g de formatge parmesĂ .
  • 1 culleradeta de pebre vermell picant.
  • Sal i pebre

1 racions

ElaboraciĂł

Talla a daus petits, els tomĂ quets secs, afegeix en una liquadora, junt amb la pasta de tomĂ quet concentrat, els pinyons i l'oli d'oliva l'all, el formatge, el pebre vermell picant i tritura ben fi.
Assaona el pesto amb sal, pebre.
Col¡loca en un pot de vidre.
A la nevera, es conserva molt de tems.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pesto de tomĂ quets secs, amb pebre vermell picant

Enllaça aquesta recepta:

472 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!