Ensalada tèbia d'endívies amb poma, nous i rocafort
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 endívies
- Formatge rocafort a daus o làmines
- Un grapat de nous pelades
- Mitja poma en daus
- Sal marina
- Oli d'oliva verge extra
Elaboració
Rentem bé les endívies, les tallem per la meitat de manera longitudinal i després en juliana. Les saltem amb un poc d'oli i sal. Les posem al plat i, a continuació, hi afegim el formatge rocafort (al gust), la poma i les nous. Tot i que el plat de la fotografia el vam amanir amb oli, en realitat no en necessita, perquè l'endívia està cuita i el formatge i les nous ja li aporten prou greix. Si voleu, podeu canviar la poma per pera; amb les dues fruites queda molt bona.
Espere que vos agrade.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2987 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'encanta aquesta recepta. Quina combinació d'ingredients més bona i quina suavitat... Deliciós.
Joan C, m'alegre que hagues fet una de les meues receptes, la veritat és que és un dels meus bescuits favorits. Jo també...
Mmm... Que bo!
Quina recepta més bona. Jo també he fet algunes vegades formatge tendre a la planxa i ens agrada molt. Amb la tomata i la...
Que boniques són aquestes galetes, m'encanten. Per a prendre te, tenen una presentació inmillorable.