Ensalada tèbia d'endívies amb poma, nous i rocafort

Ingredients

  • 3 endívies
  • Formatge rocafort a daus o làmines
  • Un grapat de nous pelades
  • Mitja poma en daus
  • Sal marina
  • Oli d'oliva verge extra

Elaboració

Rentem bé les endívies, les tallem per la meitat de manera longitudinal i després en juliana. Les saltem amb un poc d'oli i sal. Les posem al plat i, a continuació, hi afegim el formatge rocafort (al gust), la poma i les nous. Tot i que el plat de la fotografia el vam amanir amb oli, en realitat no en necessita, perquè l'endívia està cuita i el formatge i les nous ja li aporten prou greix. Si voleu, podeu canviar la poma per pera; amb les dues fruites queda molt bona.
Espere que vos agrade.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2502 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt maca aquesta amanida, felicitats.
Asela Masià diu:
Gràcies, Jordi. M'alegre que t'agrade.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!