Pastis d'alberginies

Ingredients

  • 1K alberginies
  • 2cebes
  • 4pebrots vermells de llaune
  • 4 ous,oli,sal i pebre

Elaboració

Es pelen les alberginies i es piquen, es trituren els pebrots.
En una paella es posa oli i es doren lentament les cebes picades, quan estan transparents es posen les alberginies i es deixen uns 15 minuts, s'afageixen els pebrots, es remena be i s'aparta del foc
En un bol gran es posa tot aixó, es deixa refredar un xic i un cop tebi es posan els 4 rovells d'ou i es remena bé.
Les clares es posen a punt de neu i es va incorporan al compost anterior amb compte En un motllo ( de forma que volgueu, jo ho faig de plumkake ) l'unteu amb oli o mantega i ho aboqueu tot, es posa al forn ja calent i al bany Maria durant 45 Minuts a 175º
P.D Espot enriquir amb crema de llet i pernil a trossets

Notes

Ho podeu acompanyar amb salsa maionesa o la que queda molt be es amb salsa de pebrots. Al voltant i podeu posar enciams de tots colors


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

543 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
La sal i el pebre ho deixo al gust de cada u


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!