Escarola amb romesco, bacallà, ganyims, olives negres d'Aragó i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Una escarola de mida gran
  • El meu romesco (el trobareu a les meves receptes)
  • 300 grams de bacallà esqueixat
  • 300 grams de ganyims
  • 200 grams d'olives negres d'Aragó
  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata rectangular gran de porcellana
Dos bols de vidre mitjans
Uns guants de làtex per la cuina

Elaboració

Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta i un cop fet, el guardem a la nevera.
Tot seguit, fiquem tant el bacallà com els ganyims cadascun en un bol de vidre coberts amb aigua freda, i deixem que es dessalin d'un dia per altre.
En el moment de preparar l'escarola, la netegem ben neta a raig d'aixeta, la tallem en trossos petits, i la posem en el bol de vidre gran.
Seguidament, hi afegim: les olives negres, les mongetes del ganxet, el bacallà ben esmicolat, i els ganyims tallats a trossos ben menuts, i tot seguit hi afegim dos cullerots de romesco, i amb les mans (amb els guants posats), ho remenem tot ben remenat, i seguidament, ho posem en una safata de porcellana tot ben repartit, i ja ho tindrem a punt per servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

350 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!