Potxes amb xistorra

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: kosher
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de mongetes potxes cuites
  • 2 xistorres de gall dindi
  • 2 cebes petites o 2 cebes tendres
  • 1 all
  • 1 pebrot morro de bou taronja o vermell
  • Tomàquet fregit
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • Sal i pebre al gust

2 racions

Elaboració

1. Comencem daurant la xistorra trossejada en una cassola amb unes gotes d'oli. Un cop daurada la retirem i reservem.
2. A la mateixa cassola, fem un sofregit fregint a foc lent la ceba, l'all i el pebrot.
3. Quan tinguem el sofregit, assaonem amb sal i pebre al gust i 1 cullerada de pebre vermell, i hi tirem una mica de tomàquet fregit.
4. Incorporem la xistorra i remenem bé tot plegat.
5. Tirem les mongetes potxes de pot prèviament escorregudes sota l'aixeta i si volem mitja fulleta de llorer, cobrim amb aigua i ho fem bullir.
6. Un cop bulli deixem uns minutets (no gaire perquè no se'ns trenquin les mongetes) i servim.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

252 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!