Saltat de xistorra i fideus xinesos

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 xistorres de gall dindi tallades a trossos
  • 40 ml de salsa de soia
  • 1 gra d'all picat
  • El suc de mitja llima (opcional)
  • Mitja culleradeta de mel (opcional)
  • Un quart de culleradeta de caiena
  • Mitja ceba tallada a daus
  • 1 pebrot morro de bou tallat a rodanxes
  • Mig cap de bròcoli sense la tija
  • 2 paquets de fideus ràpids xinesos bullits (sobres de condiment descartats)

2 racions

Elaboració

1. Comencem fregint la xistorra en una paella amb una goteta d'oli a foc mig fins que quedi ben dauradeta. Retirem i reservem.
2. En un bol petit, barregem bé la salsa de soia, l'all picat, el suc de llima i la mel si els posem i la caiena i reservem.
3. En una altra paella hi tirem la ceba, el pebrot i el bròcoli i cuinem uns 6 minuts fins que estiguin tendres.
4. Afegim la barreja de salsa de soia i remenem bé.
5. Incorporem els fideus xinesos bullits i la xistorra i donem unes voltes fins que quedi tot ben combinat. Servim de seguida.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Saltat de xistorra i fideus xinesos

Enllaça aquesta recepta:

234 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!