Pizza vegetal amb massa d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

Ingredients per la massa:

  • 300 grams de farina
  • 150 ml d'aigua
  • 50 grams d'espinacs congelats
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge
  • 5 grams de llevat
  • Sal i pebre al gust.

Ingredients per la pizza:

  • 100 grams de tomĂ quet fregit
  • Pebrots verds i vermells tallats a tires
  • CarabassĂł i albergĂ­nia tallats a tires
  • Un pessic d'orenga, Sal i Pebre
  • 60 a 70 grams de tomĂ quets xerri deshidratats i marinats
  • 150 grams de bròcoli
  • Un pessic de sal, orenga i pebre (al gust).

2 racions

ElaboraciĂł

Posa en una batedora els espinacs amb l'aigua, i bat la barreja.
En un bol gran, barreja la resta dels ingredients de la massa.
Un cop llestes les dues mescles, les ajuntes al bol, i pasta bĂŠ.
Pasta fins que la massa no s'enganxi als dits.
Si la massa et queda seca, pots afegir una mica mĂŠs d'aigua. Si, per contra, estĂ  molt enganxosa, afegeix farina fins que la massa es desprengui dels dits.
Deixa reposar la massa 30 minuts sobre el bol, i coberta amb un drap, perquè el llevat faci el seu efecte.
Estira la massa amb un corró perquè quedi fina.
Col¡loca la massa sobre un motlle, o sobre la safata del forn.
Col¡loca paper de forn per protegir la massa.
Sobre la base de la pizza, escampa el tomàquet fregit, de manera que cobreixi de manera homogènia tota la base fins a arribar gairebÊ a la vora.
Talla i lamina les diferents verdures i distribueix sobre la pizza.
Escampa la mozzarella sobre de la verdura, i aporta un toc de sal, pebre i orenga.
Enforna durant 20 minuts a 180 graus.
Per a un acabat cruixent, cou 3 minuts mĂŠs a 220 graus.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pizza vegetal amb massa d'espinacs

Enllaça aquesta recepta:

243 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!