Mongetes de les pel·lis de l'oest

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de mongetes blanques cuites
  • 120 grams de cansalada de xai, vedella o gall dindi
  • 2 o 3 grans d'all
  • 1 ceba
  • 1 vitxo
  • 1 raig de cervesa d'abadia o una altra cervesa d'alta fermentació
  • 7 o 8 cullerades de tomàquet fregit (o 2:1 de tomàquet fregit i salsa barbacoa)
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • Pebre negre, oli d'oliva i sal

2 racions

Elaboració

1. Comencem daurant la cansalada tallada a trossos en un cassó amb una mica d'oli i la salem. Un cop daurada la retirem i reservem.
2. Tirem al mateix cassó els alls tallats a làmines no massa fines, el vitxo a trossets i la ceba a juliana.
3. Afegim altre cop la cansalada, remenem i tirem 1 raig de cervesa, deixem que evapori l'alcohol i cuinem tapat.
4. Destapem i afegim 1 culleradeta de pebre vermell, el tomàquet fregit (amb salsa barbacoa si l'hi posem) i pebre negre mòlt.
5. Incorporem les mongetes, remenem bé uns minuts i servim.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Mongetes de les pel·lis de l'oest

Enllaça aquesta recepta:

300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!