Vieires de bolet marinades en vinagre balsàmic i embolicades en bacó

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 100 grams de gírgoles de panical (Pleurotus eryngii), els hi traiem el cap i tallem la tija en trossos amb forma de vieires de manera que ens surtin 12 trossos
  • 30 ml de vinagre balsàmic envellit
  • Mitja cullerada de sucre roig fosc granulat
  • Mig gra d'all aixafat
  • 1 trosset de gingebre d'1 centímetre tallat a rodanxes fines
  • 6 llonzes de bacó de gall dindi tallades per la meitat
  • Mitja llauna (125 grams) de castanyes d'aigua a rodanxes

3 racions

Elaboració

1. Comencem preescalfant el forn a 220 graus.
2. En un recipient combinem el vinagre, el sucre granulat, l'all i el gingebre i marinem les vieires de bolet durant 10 minuts.
3. Col·loquem les llonzes de bacó en una safata de forn, si pot ser acanalada, i les assaonem amb una mica de pebre negre acabat de moldre.
4. En cada mitja llonza de bacó posem 2 rodanxes de castanyes d'aigua prèviament escorregudes i damunt una vieira de bolet (de cantell), emboliquem amb la llonza de bacó i tanquem amb un escuradents. Traiem l'all i el gingebre del vinagre i el ruixem sobre les vieires.
5. Fiquem les vieires embolicades en bacó al forn durant 10 minuts, donant-lis la volta als 5 minuts.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Vieires de bolet marinades en vinagre balsàmic i embolicades en bacó

Enllaça aquesta recepta:

245 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!