Amanida de cors de cabdell amb patata, ou i tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cors de cabdell d'enciam
  • 2 tomàquets vermells petits
  • Un terç de pebrot morro de bou taronja o vermell
  • 1 patata petita
  • 1 ou
  • 1 llauna de tonyina
  • Olives verdes farcides d'anxova
  • Oli d'oliva
  • Oli picant amb vitxo
  • Sal i pebre

Elaboració

1. Comencem bullint la patata amb la pell junt amb l'ou. Un cop bullits els posem en un bol o en un plat i els deixem refredar.
2. Mentrestant rentem bé els vegetals i tirem en un plat per servir ben eixuts els cors de cabdell i el pebrot trossejats i els tomàquets tallats a quarts. Amanim amb sal i oli d'oliva verge al gust i barregem bé.
3. Tot seguit pelem la patata i l'ou un cop freds i els tallem a meitats o a quarts. Els col·loquem al plat damunt dels vegetals i els assaonem amb una polsada de sal i pebre i unes gotes d'oli picant amb vitxo.
4. Escorrem la tonyina i l'escampem per sobre, podem ruixar-la amb unes gotes d'oli.
5. Decorem amb unes olives verdes i servim (procurem tenir a taula el setrill d'oli amb la sal i el pebre per anar corregint l'amanida al nostre gust).


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Amanida de cors de cabdell amb patata, ou i tonyina

Enllaça aquesta recepta:

415 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!