Botifarra amb patates i puré de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: kosher
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Botifarra de vedella o pollastre (o si ho voleu botifarra normal de porc)*
  • Patates
  • Puré de verdures (de brik o si és casolà millor)
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

Elaboració

1. Comencem bullint les patates rentades (amb la pell) fins que quedin cuites. Un cop fetes les retirem i deixem refredar.
2. Mentrestant posem a daurar la botifarra trossejada i salpebrada en una paella amb una mica d'oli. Un cop ben daurada també la retirem i reservem.
3. Ara, en un cassó amb un xic de res d'oli tirem el puré de verdures i hi incorporem la patata prèviament pelada i trossejada i la botifarra, i cuinem (sense deixar-ho bullir) tot plegat uns minuts.
4. Comprovem que estigui bé de sal i servim la botifarra amb patates i puré acompanyada amb unes llesques d'un bon pa amb tomàquet.

Notes

* Jo personalment procuro seguir una dieta kosher, però això és qüestió de cadascú.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

270 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Si no us agrada la botifarra tanqueu aquesta pàgina immediatament.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!