Sopa de cafè amb gelat de torró

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 Culleretes de cafè solubles
  • 1 Litre de nata par muntar
  • 150 gr. de sucre
  • 1 Pot de 1/2 kilo de gelat de torro de Xixona

8 racions

Utensilis

Barilla, cullera de gelat

Elaboració

S'infusiona la nata amb el sucre i el cafè soluble fins que arribi a bullir la nata.
amb el batedor es va barrejant fins que bulli uns dos minuts, mirar que es desfaci be el sucre i el cafè.
Es posa a la nevera amb una gerra unes dos hores per a poder servir molt fred.

15min

Notes

Per servir es posa en una copa una bola de gelat de torró i es tira la sopa per damunt fins fer una petita basseta de sopa.
Per decorar es pot posar una fulleta de menta o herbabona dona un toc fresc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2178 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: