Niu de patata farcit de gules, gambetes saltades a l'allet i tomàquets secs amb terra cruixent de kikos

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 2 llaunes de gules
  • 2 pots de gambetes pelades
  • 1 pot de tomàquet sec
  • 1 bossa de kikos torrats
  • 4 grans d'all
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una olla amb una mica de sal hi posem quan l'aigua bull les patates amb pell netes. Deixem coure uns 15 - 20 minuts. Les reservem.
Mentre fem les patates, en una paella amb una mica d'oli hi saltem les gambetes amb alls laminats uns 3 - 4 minuts. Ho reservem.
Tallem les patates i les tallem per la meitat. Amb una cullereta les buidem una mica i les farcim amb les gambetes, gules i tomàquet sec tallat petit.

Per emplatar:

Posem els kikos picats en el morter a la base del plat, al mig del plat hi posem dues mitges patates farcides per persona i sobre un grapat de kikos picats. Decorem l'entorn del plat amb gules, gambetes i tomàquet sec tallat. Ja es pot servir el plat.

25min


Recepta de cuina de Niu de patata farcit de gules, gambetes saltades a l'allet i tomàquets secs amb terra cruixent de kikos

Niu de patata farcit de gules, gambetes saltades a l'allet i tomàquets secs amb terra cruixent de kikos.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Niu de patata farcit de gules, gambetes saltades a l'allet i tomàquets secs amb terra cruixent de kikos

Detall del niu de patata farcit de gules, gambetes saltades a l'allet i tomàquets secs amb terra cruixent de kikos.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

373 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!