Niu de patata farcit de gules, gambetes saltades a l'allet i tomàquets secs amb terra cruixent de kikos
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 patates mitjanes
- 2 llaunes de gules
- 2 pots de gambetes pelades
- 1 pot de tomàquet sec
- 1 bossa de kikos torrats
- 4 grans d'all
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
En una olla amb una mica de sal hi posem quan l'aigua bull les patates amb pell netes. Deixem coure uns 15 - 20 minuts. Les reservem.
Mentre fem les patates, en una paella amb una mica d'oli hi saltem les gambetes amb alls laminats uns 3 - 4 minuts. Ho reservem.
Tallem les patates i les tallem per la meitat. Amb una cullereta les buidem una mica i les farcim amb les gambetes, gules i tomàquet sec tallat petit.
Per emplatar:
Posem els kikos picats en el morter a la base del plat, al mig del plat hi posem dues mitges patates farcides per persona i sobre un grapat de kikos picats. Decorem l'entorn del plat amb gules, gambetes i tomàquet sec tallat. Ja es pot servir el plat.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1544 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.