Turbot amb gambes

Ingredients

  • Un turbot.
  • 16 gambes o llagostins mitjanets.
  • Una ceba.
  • Un grapat d'ametlles i avellanes torrades
  • Dos alls escalivats.
  • Oli, una mica de farina, i sal.
  • Una copeta de vermut blanc.
  • Una culleradeta de maizena.
  • Brou de marisc o peix.

4 racions

Elaboració

Una vegada netejat el peix, el salarem i reservarem.
Farem un sofregit de ceba a foc lent, deixant que quedi una mica caramelitzada, afegint el vermut.
Ho triturarem amb la batidora, juntament amb un raget de brou, les ametlles i avellanes, i els alls escalivats.
Ho posarem a la cassola, i hi afegirem el turbot -prèviament passat per la paella enfarinat-, deixant que bulli uns cinc minuts.
Afegirem brou amb una culleradeta de maizena per espessir, i les gambes o llagostins, i ho deixarem que bulli a foc lent, cinc minuts més. S'hi poden afegir patates, que aleshores les bullirem amb poca aigua, una mica abans de tirar-les a la cassola, amb el seu suc, i tallades a rodanxes.

45min

Notes

Es serveix calent.
Podem decorar-ho amb verduretes del temps, prèviament passades per la graella.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!