Rotllets de mortadela italiana farcits amb mascarpone, rúcula, ceba caramel·litzada i tomàquets secs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 rodanxes de mortadela italiana
  • 1 pot de formatge mascarpone
  • 1 bossa de rúcula
  • 1 pot de ceba caramel.litzana
  • 1 pot de tomàquet sec

3 racions

Elaboració

Piquem una mica de rúcula i també el tomàquet sec.
Agafem les rodanxes de mortadela i les farcim, com si fosin pasta de canelons, de la rúcula i tomàquet sec picats, ceba caramel·litzda i mascarpone. Fem rotllets amb la mortadela farcida.
Emplatem 3 rotllets per persona i a l'entorn dels rotllets ho decorem amb rúcula itomàquet sec.
Plat original, fàcil de fer i molt bo.

20min


Recepta de cuina de Rotllets de mortadela italiana farcits amb mascarpone, rúcula, ceba caramel·litzada i tomàquets secs

Rotllets de mortadela italiana farcits amb mascarpone, rúcula, ceba caramel·litzada i tomàquets secs.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

301 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!