Macarrons amb sofregit de ceba tendra, pastanaga i all, ou i mantega

Ingredients

  • 250 grams de macarrons
  • 2 ous
  • 1 pastanaga
  • Mitja ceba tendra
  • Mig gra d'all
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

1. Comencem coent la pasta en aigua bullint amb sal. Un cop cuita l'escorrem i reservem. A part bullim els ous.
2. Fem el sofregit en un wok o paella fonda amb oli amb la ceba tendra, la pastanaga i l'all ben picats, a foc lent uns quants minuts.
3. Un cop tinguem el sofregit, hi afegim la pasta reservada i els ous durs a trossets i, sense apagar el foc, ho anem combinant i comprovant de sal.
4. Quan ja ho tinguem, ho emplatem de seguida amb mantega al gust al fons de cada plat.
5. Combinem la pasta amb la mantega un cop a taula i ja ho podem menjar calent.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

406 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!