Salpicó de peix tailandès

Categoria:
Típica de: Tailàndia
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (2 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grams de filets de peix (corbina, mero, llobarro o garneu)
  • 1 tomàquet
  • 1 gra i mig d'all
  • 2 branques de cibulet
  • Un quart de pebrot verd
  • 5 fulles de alfàbrega

Per a l'adob:

  • Mig terç de tassa de suc de llimona
  • Mig terç de tassa de llet de coco
  • Mitja culleradeta de sucre
  • Mig terç de tassa de "nam pla" (salsa concentrada de peix tailandesa)
  • Sal i pebre negre

3 racions

Elaboració

1. Netejar els filets de peix i tallar-los a tires fines (d'uns 4 cm.).
2. Preparar l'adob tot barrejant el suc de llimona, la llet de coco, la mitja culleradeta de sucre, la salsa de peix "nam pla", sal i pebre en un bol.
3. Posar les tires de peix en un altre bol, abocar al damunt l'adob i barrejar. Tapar el bol i deixar refredar a la nevera de 3 a 4 hores.
4. Pelar el tomàquet, treure-li les llavors i tallar la polpa a daus.
Picar els alls molt fins junt amb el cibulet i les fulles d'alfàbrega.
Tallar el pebrot a tires molt fines.
5. Treure el peix de la nevera i afegir-li el tomàquet, l'all, el cibulet i l'alfàbrega barrejant bé tots els ingredients. Deixar reposar uns minuts.
6. Emplatar el salpicó de peix damunt d'unes fulles d'enciam i decorar-ho amb tires de pebrot.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

191 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!