Molles de bacallà amb ceba i patates palla

Ingredients

  • 200 grams de bacallà esmicolat i dessalat
  • 1 ceba
  • 2 patates formoses
  • 3 ous
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

1. Comencem escalfant una cassola amb 3 cullerades d'oli d'oliva i hi tirem la ceba picada amb una mica de sal.
2. Incorporem el bacallà i refoguem a foc mig.
3. Fregim les patates pelades i tallades a palla en una paella amb força oli d'oliva. Un cop fregides les reservem en un plat amb paper de cuina per treure'ls l'excés d'oli.
4. Trenquem els ous damunt el sofregit de bacallà i deixem que es facin.
5. Emplatem amb el sofregit i les patates palla al damunt i servim.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

460 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!