Gall de Sant Pere a la brasa amb la seva salsa, i patates a lo pobre
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Graellada
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un gall de ració d'uns 400 grams aproximadament
- Patates a lo pobre
- Salsa per peixos a la brasa
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Unes pinces per la graella
Una graella de filferro per coure peixos
Un biberó de plàstic
Una safata metàl·lica fonda pel forn
Elaboració
Primerament, fem la salsa per peixos a la brasa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la posem en un biberó, i la reservem.
Seguidament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, netegem el gall, el salpebrem, el posem dintre de la graella de filferro, i el posem damunt la graella elèctrica, tot donant-li voltes fins que veiem que esta cuit al nostre gust. Tot seguit, el posem en un plat pla, el reguem amb la salsa, i a la part de baix del plat, posem una mica de patates a lo pobre, i ja el podrem servir a taula.
1h
Notes
Aquesta recepta és per un comensal, però podem fer tants galls a la brasa, com comensals seguin a taula.
Etiquetes:
La cuina de la graella
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3511 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.