4
vots
Votar

Amanida freda de fesols de l'ull negre i Santa Pau amb hortalisses i blat de moro

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de fesols de l'ull negre cuits comprats en una tenda de llegums
  • 500 g de fesols de Santa Pau cuits comprats en una tenda de llegums
  • 1 o 2 pebrots vermell
  • 1 o 2 pebrots verd
  • 1 o 2 cebes
  • 1 o 2 carbassons
  • 1 pot de blat de moro
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Rentem els pebrots i els carbassons i ho tallem tot molt petit.
Pelem i piquem les cebes ben petites. Obrim el pot de blat de moro.
Ho posem en un bol gran.
Hi tirem els fesols.
Ho amanim al gust amb una mica de sal, pebre i oli d'oliva verge extra
Ho barregem tot per repartir els ingredients.
Es pot servir l'amanida freda o a temperatura ambient.

20min


Recepta de cuina de Amanida freda de fesols de l'ull negre i Santa Pau amb hortalisses i blat de moro

Amanida freda de fesols de l'ull negre i Santa Pau amb hortalisses i blat de moro.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

277 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!