Pesto de nous

Categoria:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 30 grams de pa blanc del dia abans, en daus
  • 1 dl i ½ de llet
  • 130 gams de nous
  • 1 gra d'all
  • 4 rams de marduix
  • 30 grams de parmesà ratllat
  • ½ dl d'oli d'oliva
  • ½ culleradeta de sal.

1 racions

Elaboració

Barreja el pa i la llet en una tassa, i deixa reposar uns 15 minuts. Torra les nous en una paella recoberta, sense greix.
Tritura les nous, amb el pa, la llet, l'all i el marduix.
Agrega el formatge, l'oli i la sal i barreja bé.
A la nevera, es conserva uns quants dies.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

339 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!