Amanida de cabdells amb allada i anxoves

Ingredients

  • 4-6 cabdells d'enciam
  • 100 grams d'anxoves en oli
  • 100 grams de formatge fresc
  • 3 grans d'all
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de Xerès
  • 1 mica de sal fina (opcional)

4 racions

Elaboració

1. Tallem al llarg en 3 parts els cabdells prèviament rentats i escorreguts i els posem en una safata de servir.
Els guarnim amb un raget de vinagre i empolvorem amb sal (no molta perquè les anxoves ja són salades).
2. Escalfem l'oli amb l'all picat molt menut en una paella perquè l'all es faci a mesura que l'oli s'escalfi.
Quan veiem que comenci a fregir-se el retirem del foc i deixem temperar.
3. Mentrestant col·loquem uns talls de formatge i les anxoves damunt dels cabdells.
4. Reguem amb l'allada i servim de seguida.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

346 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!