Espàrrecs verds envoltats de salmó fumat amb oli d'ànet, tomàquet italià sec i romesco

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet d'uns 120 g de salmó fumat de qualitat
  • 1 manàt d'espàrrecs verds
  • 1 ampolla petita d'oli d'anet
  • 1 pot de tomàquet sec italià
  • 1 pot de salsa de romesco casolana
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

Rentem els espàrrecs i els deixem sencers.
En una planxa hi posem una mica d'oli i coem els espàrrecs, fins veure que estan llestos,
màxim 10 minuts depèn del gruix.
Obrim el pot de tomàquet sec i tallem trossets. Els reservem.
Obrim el paquet de salmó i agafem espàrrecs ja cuits i calents
(cura en no cremar-nos, guans especials), de tres en tres i els envoltem amb talls de salmó.
Montem el plat, posant els espàrrecs envoltats de salmó fumat amb trossets de tomàquet
sec italià per sobre.
En un cantó hi posem salsa de romesco. Qui no en volgui doncs res. Ho amanim tot amb un
rajolí d'oli d'anet.
Ja es pot servir el plat.

25min


Recepta de cuina de Espàrrecs verds envoltats de salmó fumat amb oli d'ànet, tomàquet italià sec i romesco
Espàrrecs verds envoltats de salmó fumat amb oli d'ànet, tomàquet italià sec i romesco.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1520 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: