Espàrrecs verds envoltats de salmó fumat amb oli d'ànet, tomàquet italià sec i romesco
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 paquet d'uns 120 g de salmó fumat de qualitat
- 1 manàt d'espàrrecs verds
- 1 ampolla petita d'oli d'anet
- 1 pot de tomàquet sec italià
- 1 pot de salsa de romesco casolana
- Oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Rentem els espàrrecs i els deixem sencers.
En una planxa hi posem una mica d'oli i coem els espàrrecs, fins veure que estan llestos,
màxim 10 minuts depèn del gruix.
Obrim el pot de tomàquet sec i tallem trossets. Els reservem.
Obrim el paquet de salmó i agafem espàrrecs ja cuits i calents
(cura en no cremar-nos, guans especials), de tres en tres i els envoltem amb talls de salmó.
Montem el plat, posant els espàrrecs envoltats de salmó fumat amb trossets de tomàquet
sec italià per sobre.
En un cantó hi posem salsa de romesco. Qui no en volgui doncs res. Ho amanim tot amb un
rajolí d'oli d'anet.
Ja es pot servir el plat.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1681 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.