Llobarro a la salsa d'anxoves

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 filets de llobarro que a la peixateria ens preparen
  • 1 ceba
  • 4 filets d’anxoves
  • Alfàbrega fresca i julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Pasem per aigua i eixugem els filets de peix.
Salpebrem els filets al gust. Ho reservem.
En un morter piquem les anxoves, l’alfàbrega, la ceba i el julivert.
Hi afegim l’oli i ho barregem bé.
En una safata de forn hi posem oli, els filets de llobarro i per damunt la salsa d’anxova.
Pre escalfem el forn a 200º i coem el peix durant uns 20-25 minuts. Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Llobarro a la salsa d'anxoves

Llobarro a la salsa d'anxoves.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!