Truita d'ous ecològics amb bolets de primavera i crema àcida de cabra acompanyada de pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 ous ecològics de Ca La Xica
- 1 pot de "iougurt" crema àcida de cabra
- 50 g de rossinyols o camagrocs
- Oli d'oliva
- Sal
- 25 g de pernil ibèric
- Pa de coca amb tomàquet
1 racions
Elaboració
Truita creativa aquesta.
Netegem els rossinyols i en una paella amb una mica d'oli els coem fins que deixin anar
tota l'aigua, uns 10 minuts perquè quedin ben daurats. Els reservem.
En un bol batem els ous i hi tirem un polsim de sal. En la paella de fer el rossinyols
fem la truita farcida amb els rossinyols i la crema àcida de cabra.
Preparem el pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric per acompanyar la truita i llestos.
20min


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
664 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies