Truita d'ous ecològics amb bolets de primavera i crema àcida de cabra acompanyada de pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 ous ecològics de Ca La Xica
- 1 pot de "iougurt" crema àcida de cabra
- 50 g de rossinyols o camagrocs
- Oli d'oliva
- Sal
- 25 g de pernil ibèric
- Pa de coca amb tomàquet
1 racions
Elaboració
Truita creativa aquesta.
Netegem els rossinyols i en una paella amb una mica d'oli els coem fins que deixin anar
tota l'aigua, uns 10 minuts perquè quedin ben daurats. Els reservem.
En un bol batem els ous i hi tirem un polsim de sal. En la paella de fer el rossinyols
fem la truita farcida amb els rossinyols i la crema àcida de cabra.
Preparem el pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric per acompanyar la truita i llestos.
20min


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
820 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.