Truita d'ous ecològics amb bolets de primavera i crema àcida de cabra acompanyada de pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous ecològics de Ca La Xica
  • 1 pot de "iougurt" crema àcida de cabra
  • 50 g de rossinyols o camagrocs
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 25 g de pernil ibèric
  • Pa de coca amb tomàquet

1 racions

Elaboració

Truita creativa aquesta.
Netegem els rossinyols i en una paella amb una mica d'oli els coem fins que deixin anar
tota l'aigua, uns 10 minuts perquè quedin ben daurats. Els reservem.
En un bol batem els ous i hi tirem un polsim de sal. En la paella de fer el rossinyols
fem la truita farcida amb els rossinyols i la crema àcida de cabra.
Preparem el pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric per acompanyar la truita i llestos.

20min


Recepta de cuina de Truita d'ous ecològics amb bolets de primavera i crema àcida de cabra acompanyada de pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric

Truita d'ous ecològics de Ca La Xica amb bolets de primavera i crema àcida de cabra acompanyada de pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Truita d'ous ecològics amb bolets de primavera i crema àcida de cabra acompanyada de pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric

Truita d'ous ecològics de Ca La Xica amb bolets de primavera i crema àcida de cabra acompanyada de pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

102 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!