Cargols a les tres maneres: amb gratinat d'allioli, salsa de romesco i al pebre-sal
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Uns 240 cargols bovers
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre
- 1 pot d'allioli casolà
- 1 pot de salsa de romesco casolana
- Aigua
4 racions
Elaboració
Rentem els cargols amb aigua i quan els tenim nets els col·loquem en una llauna boca amunt i els ruixem am l’oli d’oliva.
A continuació els posem la llauna a sobre el fogó per enganyar-los, fins que surtin de la closca, tot seguit els salem i els posem al forn ben calent fins que siguin cuits.(amb uns 10 o 12 minuts amb el forn fort, n’hi ha prou).
Quant falten uns 3 minuts obrim el forn i en una tercera part de la llauna posem allioli sobre els cargols, en una altre 3ª part salsa de romesco i a l'altre part, pebre. Ho posem a gratinar i ja es poden servir.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3290 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.