Cargols a les tres maneres: amb gratinat d'allioli, salsa de romesco i al pebre-sal

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns 240 cargols bovers
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre
  • 1 pot d'allioli casolà
  • 1 pot de salsa de romesco casolana
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Rentem els cargols amb aigua i quan els tenim nets els col·loquem en una llauna boca amunt i els ruixem am l’oli d’oliva.
A continuació els posem la llauna a sobre el fogó per enganyar-los, fins que surtin de la closca, tot seguit els salem i els posem al forn ben calent fins que siguin cuits.(amb uns 10 o 12 minuts amb el forn fort, n’hi ha prou).
Quant falten uns 3 minuts obrim el forn i en una tercera part de la llauna posem allioli sobre els cargols, en una altre 3ª part salsa de romesco i a l'altre part, pebre. Ho posem a gratinar i ja es poden servir.

30min


Recepta de cuina de Cargols a les tres maneres: amb gratinat d'allioli, salsa de romesco i al pebre-sal

Cargols a les tres maneres: amb gratinat d'allioli, salsa de romesco i al pebre-sal.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3290 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: