Salsa grega d'all

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 grans d'all
  • 2 cullerades de vinagre
  • 200 grams de patates
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • Una mica de sal
  • Una mica de pebre
  • Una mica d'anet
  • Una mica d'oliva
  • Crema fresca, al gust

1 racions

Elaboració

Renta les patates, pela i cou fins que estiguin toves.
A continuació, aixafa amb la premsa patates i deixa refredar.
Pela els grans d'all, premsa i agrega a l'oli, barreja bé i mescla amb el puré de patata.
Amaneix amb el vinagre, la sal i pebre i una mica de crema fresca.
Serveix guarnit amb anet i olives
Acompanyat de pa blanc o bagueta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

553 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Anna de Puig de Traver diu:
Una recepta per llepar-se'n els dits!
Joan Corminas diu:
Amiga Anna:
Estic conten que t'hagi agradat aquesta salsa. Si mires en el meu arxiu de salses en trobaràs moltes que també et poden agradar. Nia de tot el món. Rep una forta abraçada Joan.c
Moisés de Tomás Rivas diu:
Què bona ha de ser aquesta salsa grega d'all amb patates Xef Joan!
Me la faré ben de seguida!
Em fascinen el teu coneixement i bona ma amb la cuina internacional :)


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!