Arròs de tros

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 gr d'arròs rodó
  • 200gr.de bacallà
  • 4 botifarres blanques
  • 4 botifarres negres
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 1 carabassó petit
  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • 1 patata
  • 1 tomàquets
  • 1,25 litres d'aigua
  • Sal, pebre i julivert

4 racions

Elaboració

Tallem els ingredients a dauets petits, sofregim la ceba lleugerament, anem afegint el pebrot, el carabassó, l'albergínia, els alls, la patata, i el tomàquet. Un cop sofregit afegim l'arròs i el bacallà esmicolat, remenem fins que tots els ingredients quedin ben integrats.
Afegim l'aigua salada bullint i les botifarres. Deixem coure a foc mitja durant 20 minuts. Tastem que estigui bé de sal. Afegim julivert i pebre,al nostre gust.
Deixem que quedi caldós.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2181 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: