Guisat Suís d'hivern

Ingredients

  • 1 cullerada de brou granulat de verdures
  • 400 grams de patates
  • 2 cullerades d'herbes aromàtic as al gust
  • 200 grams d'api-nap
  • 2 porros
  • 2 cullerades d'oli
  • 400 grams de pastanagues
  • 300 grams de carabassó

4 racions

Elaboració

Renta les patates, pela i talla a trossos petits.
Pela les pastanagues, i talla rodanxes.
Renta bé el porro i talla a tires fines d'1 cm.
Renta l'api-nap, pela i talla a trossos de la mateixa mida que les patates.
Posa totes les verdures a l'olla de pressió juntament amb un litre d'aigua i fes coure uns 10 minuts.
Escalfa l'oli en una paella.
Quan estigui calent, afegeix les verdures cuites i salta breument.
Agrega l'aigua de la cocció de l'olla de pressió i afegeix el brou granulat de verdures.
Condimenta el guisat al teu gust, amb cerfull, marduix, julivert, sàlvia, pebre, sal, nou moscada, sambaloelek, farigola i romaní.
Cuina uns quants minuts més i assaboreix el guisat ben calent.

Notes

Quan els dies tornen a fer més fred, l'olor del guisat suís s'escampa per tota la casa.
Una recepta senzilla per cuinar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1234 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: