Guisat de mongetes a l'estil suís

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 mica de sajolida
  • 150 ml de brou vegetal
  • 1 ceba petita
  • 1 polsim de nou moscada ratllada
  • 1 mica d'oli d'oliva
  • 200 ml de crema
  • 500 g de mongetes vermelles, cuites de la llauna
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 450 grams de costella de porc
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 350 grams de mongetes blanques, cuites de la llauna.

4 racions

Elaboració

Talla la carn a tires i amaneix amb sal i pebre.
Pela la ceba i talla a daus fins.
En una paella, escalfa l'oli d'oliva, agrega la ceba i la carn i salta per tots els costats, fins que agafi color.
Afegeix les mongetes i salta breument.
A continuació, afegeix la sajolida.
Barreja la nata, el brou i la mostassa, mescla bé i afegeix al guisat de mongetes.
Assaona amb sal, pebre i nou moscada i cuina a foc lent uns 10 minuts, remenant de tant en tant. (Els últims 5 minuts sense tapa).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

320 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!