Pastis de pastanaga i nous

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150g de pastanaga rallada
  • 200g de farina
  • 150g de sucre
  • 150g de nous pelades
  • 125ml d'oli de gira-sol
  • 2 ous
  • 1/2 sobre de llavat químic
  • 1 culleradeta de canyella
  • Un pessic de sal

6 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180º.
Barreja en un bol els ous la sucre i el pessic de sal fins que doblin el seu volum.
A la barreja anterior i afeixin el oli gira-sol, la farina tamisada sense deixar de batre.
Afeixeu la canyella, i torneu a batre fins que estigui tot ben integrat, afegim la pastanaga ratllada i les nous a trossets hi ho barregem tot molt bé.
Untem un motlle amb mantega hi una mica de farina hi aboquem tota la barreja anterior.
El fiquem al forn 45 minuts.
Deixar refreda abans de desemmotlla.

1h 10min

Notes

Aquest pastís, pot ser un molt bon berenar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

255 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!