Arròs amb soia texturitzada a l'estil oriental

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 grams d'arròs integral
  • 60 grams de soia texturitzada
  • 1 cullerada de farina de blat de moro
  • 1 ceba mitjana
  • 3 grans d'all
  • 60 grams de xampinyons grans
  • 5 cullerades de salsa de soia o tamari
  • 1 cullerada d'oli de sèsam
  • 1 cullerada de vinagre d'arròs o un altre tipus
  • Mitja culleradeta de pebre vermell picant
  • 1 culleradeta de gingebre en pols
  • Mitja cullerada de julivert fresc picat

2 racions

Elaboració

1. Comencem posant la soia texturitzada en un bol, la cobrim amb aigua i la deixem en remull uns 15-20 minuts.
2. Bullim l'arròs i l'escorrem.
3. Posem els alls picats en una paella amb una mica d'oli d'oliva verge extra calent i els cuinem durant 1 minut.
Abans que comencin a daurar-se, afegim la ceba picada, la daurem i abaixem el foc. Cuinem fins que la ceba estigui transparent.
4. Tallem els xampinyons a trossos molt petits i els afegim a la paella. Deixem cuinar fins que els xampinyons estiguin fets.
5. Incorporem la soia texturitzada escorreguda i la farina de blat de moro, i daurem tot durant uns 2 minuts remenant perquè s'integrin tots els ingredients.
6. Finalment afegim la salsa de soia, l'oli de sèsam, el vinagre i les espècies. Cuinem uns minuts més i retirem del foc.
7. Emplatem sobre l'arròs cuit amb una mica de julivert fresc picat i si volem unes llavors de sèsam pel damunt.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

223 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!