Pastís de carbassó i salsitxa

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 carbassons grans (500 grams)
  • 4 ous
  • 200 ml de nata per a cuinar
  • 100 grams de mozzarella
  • 2 salsitxes de pollastre
  • Pebre
  • Oli d'oliva

Elaboració

1. Tallem els carbassons en quarts de lluna i els refoguem en una paella amb oli d'oliva.
2. Barregem en un bol els ous, la nata, la mozzarella i pebre junt amb els carbassons refogats.
3. Aboquem la meitat de la barreja en un motlle, afegim les dues salsitxes i cobrim amb l'altra meitat de la barreja.
4. Ho fiquem al forn a 180 graus durant 40-45 minuts.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

354 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!