Patates "revolconas" d'Àvila

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: kosher
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3-4 patates mitjanes
  • Un quart de xoriço de gall dindi
  • 3 llonzes de cansalada de xai, vedella o gall dindi
  • Mig gra d'all
  • Mitja culleradeta de pebre vermell de la Vera
  • Mitja cullerada d'oli d'oliva
  • Sal al gust
  • 1 fulles de julivert

2 racions

Elaboració

1. Comencem coent les patates pelades i trossejades en una cassola amb aigua i sal a foc mig fins que estiguin tendres i es trenquin quan les punxem amb un ganivet.
2. Fregim el xoriço tallat a rodanxes i la cansalada trossejada en una paella durant uns minuts fins que es comencin a daurar i reservem en paper de cuina.
3. En el greix que ha quedat a la paella sofregim l'all picat. Si cal afegirem mig raget d'oli d'oliva.
4. Un cop daurat l'all retirem la paella del foc, afegim el pebre vermell i remenem tot bé perquè el pebre vermell es distribueixi.
5. Tornem a posar la paella al foc i a foc molt baix incorporem les patates escorregudes i les aixafem perquè es facin puré.
Si veiem que ens queda molt espès, podem abocar una mica de l'aigua de cocció de les patates per a alleugerir-ho.
6. Incorporem el xoriço i la cansalada, remenem i servim el plat amb unes fulles de julivert picat per sobre.

Notes

El xoriço i la cansalada serien originalment de porc, jo he fet la recepta kosher.
La família del meu pare és d'Àvila i aquest plat és molt típic d'allà.
Us asseguro que és boníssim.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

242 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!