Potxes amb xistorra a l'estil navarrès

Categoria:
Dieta: kosher
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de mongetes potxes
  • Xistorra de gall dindi
  • 1 pastanaga (que treurem després)
  • 5 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • Oli
  • Sal
  • 2 litres de brou de verdures

4 racions

Elaboració

1. Comencem coent les potxes junt amb la pastanaga, la fulla de llorer i el brou de verdures a foc molt lent. Anirem afegint més brou segons es vagi consumint. Les potxes trigaran una mica més d'una hora a quedar tendres.
2. En una paella fregim la xistorra tallada a trossos. No cal posar-hi molt d'oli ja que la xistorra deixarà anar el seu propi greix.
3. Quan la xistorra estigui fregida la tirem a la cassola amb les potxes.
4. A la mateixa paella de la xistorra sofregim els alls picats. Quan estiguin daurats els tirem a la cassola.
5. Podem acompanyar el plat amb un bitxo si ens agrada el picant.


Recepta de cuina de Potxes amb xistorra a l'estil navarrès

Potxes amb xistorra autèntiques navarreses
per Moisés de Tomás Rivas

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

552 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: