Nius d'espaguetis amb espinacs i ou al forn
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espaguetis
- 100 grams de cansalada curada, ben picada
- 1 ceba tallada a la meitat, a tires fines
- 1 dl crema de llet
- 1 ou batut
- 120 grams de formatge alpí, ratllat
- ½ culleradeta de xili en pols
- Sal
- 100 grams d'espinacs frescos o congelats
- 4 ous
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Cuina els espaguetis en aigua salada bullent fins que estiguin al dente.
Fregeix lentament els cubs de cansalada en una paella.
Agrega la ceba, fregeix fins que comença a enrossir, i aparta la paella del foc.
Barreja la crema de llet i l'ou, aboca a la paella i remena bé.
Afegeix la pasta, el xili en pols i el formatge, barreja i condimenta al gust.
Utilitzant una forquilla i un colleró de sopa, enrotlla els espaguetis en 4 nius.
Col·loca els nius d'espaguetis a la safata de forn preparada.
Fes una obertura al mig dels nius mitjançant una paleta.
A cada obertura preparada posa un coixí d'espinacs
Trenca els ous un per un i llisca al damunt dels espinacs, condimenta al gust amb sal i pebre.
Cou al mig del forn preescalfat a 180 graus durant 15 a 20 minuts.
Serveix immediatament ben calent.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
642 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c