Guisat del Monestir Benedictí d'Einsiedeln (Suissa)

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cullerades de mantega clarificada
  • 1 litre de brou de verdures
  • 600 grams de carn picada barrejada (tres diferents)
  • 300 grams de formatge tou suau a les herbes
  • 500 grams de porro tallat en rodelles
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 500 grams de ceba, picada

6 racions

Elaboració

Calenta la mantega en una olla gran.
Barreja la ceba i la carn picada, agrega a l'olla i enrosseix fins que la ceba quedi ben fregida i agafi un bonic color daurat.
A continuació condimenta amb sal i pebre.
Agrega el brou de verdures i afegeix el porro.
Tot seguit, cou uns 15 minuts i finalment barreja el formatge.
Serveix, ben calenta, abans que refredi.

Notes

Aquest deliciós guisat té l'origen al monestir d'Einsiedeln, es cuinava a l'edat mitjana i és molt apropiat pels dies de fred.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

431 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: