Calamars a l'andalusa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 calamars mitjans que a la peixateria ens han netejat i tallat a rodanxes
  • Farina
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • 1 llimona

2 racions

Elaboració

Passem per aigua els calamars que ens han preparat a la peixateria. Els assequem amb paper absorbent.
Salem els talls de calamar, els enfarinem lleugerement. Els sacsegem per evitar l'excés de farina.
Posem abundant oli en una paella i fregim els calamars un minut o menys en diferents tandes. És important no fregir-los tots de cop, la fritura ha de ser molt ràpida i amb l’oli ben calent d’aquesta manera els calamars absorbiran molt poc oli i quedaran ben cruixents per fora i tendres per dins.
Reservem els calamars a l’andalusa a sobre de paper absorbent i els servim acompanyats, si es vol, de llimona.

15min


Recepta de cuina de Calamars a l'andalusa

Calamars a l'andalusa.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!