Espaguetis a la salsa d'ou

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams d'espaguetis o tallarines fines
  • 200 grams de cansalada fumada
  • 6 cullerades d'aigua
  • 6 ous
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de pebre
  • 100 grams de formatge emmental ratllat
  • 2 remets de cibulet.

4 racions

Elaboració

Porta aigua salada a ebullició en una cassola i cuina els espaguetis segons les instruccions del paquet o fins que estiguin al dente.
Mentrestant, deixa la cansalada tallada a daus en una paella, salta sense greix fins que la cansalada quedi torradeta, afegeix els espaguetis escorreguts i barreja bé.
Bat l'aigua amb els ous, condimenta amb sal i pebre i agrega el formatge ratllat.
Poseu la massa d'ou a la cassola i deixeu que es barregi bé amb la pasta.
Serveix amb el cibulet repartit pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

314 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!