Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombreBaguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Rap a l'all cremat

Categoria: Peixos i mariscos

Valoració: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de rap(250gs cada un)
  • 300 gs de patates tallades a daus
  • 8 grans d'all laminats
  • 4 tomàquets madurs ratllats
  • 1 l. D'aigua
  • 2 dl, d'oli, sal.

4 racions

Utensilis

1 cassola
1 ganivet
1 ratllador
1 cullera
1 morter

Elaboració

En una cassola es fregeixen els alls amb l'oli fins que quedin d'un color marró, moment en que es treuen i es passen pel morter.
En la mateixa cassola es fregeix el tomàquet, es deixa que es concentri be i, desprès, s'hi incorporen les patates i l'aigua necessària.
Es manté a foc lent i a mitja cocció s'hi afegeixen el peix i ells alls picats.
Posar-ho al punt de sal i deixarr-ho coure 15 minuts.

30min

Per Clara Lor


Recepta de cuina de Rap a  l'all cremat

per Clara Lor

Etiquetes: Rap al all cremat  Receptes del delta de l'ebre   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Peixos i mariscos › Rap a l'all cremat

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta131

6374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:

  • Carolina Soler


[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

2 comentaris:

evelin cardona diu:
Ja l'he fet i està molt bo.
Monique calatayud diu:
io tambe le fet i esta bonisim.

També et poden interesar les receptes:

  • Gambes a l'all
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Rap a l'all cremat
    Peixos i mariscos
    Estofat
    60 min.
  • Bacallà a l'all cremat
    Peixos i mariscos
    Estofat
    40 min.
  • Cassoleta de verats a l'all cremat
    Peixos i mariscos
    Estofat
    70 min.
  • Rèmol a l'all cremat
    Peixos i mariscos
    Estofat
    90 min.
  • Verats amb musclos a l'all cremat
    Peixos i mariscos
    Estofat
    90 min.
  • Creps farcides amb arròs amb llet, amb sucre cremat
    Postres i dolços
    Crep
    90 min.
  • Verats a l'all cremat
    Peixos i mariscos
    Estofat
    70 min.
  • Supremes de lluç i musclos a l'all cremat amb mongetes del ganxet
    Peixos i mariscos
    Estofat
    90 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Clara Lor

2 receptes

0 aportacions al fòrum

1 fotos favorites

10 seguidors

Segueix a 2 Xefs

  • Jordi Bosch Negre
  • Minchas

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Peix amb salsa de pinya
  • Rap a l'all cremat

Veure totes les receptes

Clara Lor RSS feed.

Últims comentaris

No ha fet comentaris.

Les seves millors receptes

  • Peix amb salsa de pinya *****
  • Pa de carn ****
  • Rap a l'all cremat ****

Les seves etiquetes

  • Receptes del delta de l'ebre 4

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús