Rap a l'all cremat

Categoria:

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 talls de rap(250gs cada un)
  • 300 gs de patates tallades a daus
  • 8 grans d'all laminats
  • 4 tomĂ quets madurs ratllats
  • 1 l. D'aigua
  • 2 dl, d'oli, sal.

4 racions

Utensilis

1 cassola
1 ganivet
1 ratllador
1 cullera
1 morter

ElaboraciĂł

En una cassola es fregeixen els alls amb l'oli fins que quedin d'un color marrĂł, moment en que es treuen i es passen pel morter.
En la mateixa cassola es fregeix el tomàquet, es deixa que es concentri be i, desprès, s'hi incorporen les patates i l'aigua necessària.
Es mantĂŠ a foc lent i a mitja cocciĂł s'hi afegeixen el peix i ells alls picats.
Posar-ho al punt de sal i deixarr-ho coure 15 minuts.

30min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Rap a l'all cremat

Enllaça aquesta recepta:

6876 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


2 comentaris:

evelin cardona diu:
Ja l'he fet i estĂ  molt bo.
Monique calatayud diu:
io tambe le fet i esta bonisim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!