Hamburgueses de pèsols amb ou ferrat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 grams de formatge Appenzeller
  • 2 cebes
  • 400 grams de carn picada (vedella i porc)
  • ¾ de culleradeta de curri
  • ½ culleradetes de sal
  • 1 polsim de pebre
  • 150 grams de pèsols congelats, descongelats
  • Mantega per fregir
  • 4 ous frescos
  • 2 polsims de sal

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 60 graus.
Escalfa prèviament els plats i la safata de servir.
Ratlla el formatge amb el ratllador, en un bol.
Pela i pica finament les cebes, afegeix a la carn picada, el curri, la sal i el pebre i barreja bé.
Pasta bé a mà, fins que els ingredients es combinen per formar una massa compacta.
Barreja bé, amb els pèsols.
Forma la massa en 4 galetes d'igual mida amb les mans humides.
Deixa escalfar una mica de mantega en una paella.
Redueix el foc, fregeix les galetes, banda i banda durant uns 6 min.
Retira, i mantén calent, sobre paper absorbent de cuina.
En la mateixa paella afegeix una mica de mantega, fregeix els ous un darrere l'altre, durant 4 minuts i deixa lliscar un ou sobre cada galeta.
Espolsa pel damunt un polsim de pebre i sal.

Notes

Sempre és possible una suculenta galeta de carn picada, picant, entre dos panets d'hamburguesa, sol, amb amanida o com aquí amb un ou fregit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1369 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: