Tronc de lluç al forn amb cansalada, salsa d'escalivada i cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre troncs de lluç de 250 grams cadascun
  • Vuit tires de cansalada fumada (bacó)
  • Salsa d'escalivada [Veure recepta]
  • Cruixent de verdures [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre molt
  • Vi blanc
  • Conyac

4 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Una espàtula plana
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Quatre plats plans de porcellana
Vuit escuradents

Elaboració

Primerament, fem la salsa d'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fet el reservem en una safata plana damunt un paper de cuina.
A continuació, agafem els quatre troncs de lluç, els emboliquem a lo ample amb dues tires de cansalada, les subjectem amb dos escuradents, els posem a la safata refractària, els salpebrem, els reguem amb un raig de conyac i vi blanc, hi afegim un raig generós d'oli d'oliva, i els enfornem a 180º, fins que estiguin cuits al nostre gust.
En el moment de muntar el plat, posem cada tronc en el centre del plat, retirem els escuradents, cobrim els troncs amb la salsa d'escalivada, i al damunt de cada tronc, hi posem un niu de cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: