Espinacs amb poma panses i pinyons
Un plat molt senzill i sa, perfecte per la cuina de diari.
Ingredients
- Dos bosses d'espinacs nets i ben frescos.
- Una poma
- un paquet de pinyons
- unes quantes panses
- 50g de mantega
- un posin de salt
3 racions
Elaboració
En un wok desfem la mantega i rossegem la poma que prèviament haurem palat i tallat a trossets d'uns 2x2 cm.
Una vegada la poma estigui rossa afegim els pinyons i esperar que també quedin rossos (cal vigilar no cremar el pinyons doncs venen rossos amb poc temps). Seguidament afegim les panses i els espinacs.
Depenent de la mida del wok caldrà afegir els espinacs en dos tongades. El truc perquè els espinacs no facin aigua és que siguin molt frescos i estiguin al wok només el temps mínimament necessari perquè es redueixin.
S'emplaten i se salen al gust.
15min
Notes
Es pot acompanyar el plat amb una cervesa negre ben fresca
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1248 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies per la sugerència . Ho provaré .
Moltes gràcies Qim. Ara ho miro.
Moltes agraït Quim, gràcies per la teva amistat. Sens dubte que probaré de fer la teva salsa doncs estic segur que estarà...
Molt agraït Rosa, un petó ben fort malgrat el COVID. No em considero cap xef ni molt menys només tinc ja una edat i he...
Heu d'esperar unes 24 hores com a mínim perquè quedin ben marinades les anxoves