Espinacs amb poma panses i pinyons

Un plat molt senzill i sa, perfecte per la cuina de diari.

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Dos bosses d'espinacs nets i ben frescos.
  • Una poma
  • un paquet de pinyons
  • unes quantes panses
  • 50g de mantega
  • un posin de salt

3 racions

Elaboració

En un wok desfem la mantega i rossegem la poma que prèviament haurem palat i tallat a trossets d'uns 2x2 cm.
Una vegada la poma estigui rossa afegim els pinyons i esperar que també quedin rossos (cal vigilar no cremar el pinyons doncs venen rossos amb poc temps). Seguidament afegim les panses i els espinacs.
Depenent de la mida del wok caldrà afegir els espinacs en dos tongades. El truc perquè els espinacs no facin aigua és que siguin molt frescos i estiguin al wok només el temps mínimament necessari perquè es redueixin.
S'emplaten i se salen al gust.

15min

Notes

Es pot acompanyar el plat amb una cervesa negre ben fresca


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

667 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Rosa Fabré diu:
Perfecte, fàcil i molt bo.
Merci per la recepta.
Rosa
Alex Coll i Casellas diu:
Molt agraït Rosa, un petó ben fort malgrat el COVID. No em considero cap xef ni molt menys només tinc ja una edat i he vulgut cuinar sempre per la família i vulguis o no aprens a fer plats ràpids que surtin més o menys bons i crec que si els vaig apuntant aquí algú altre, de tan en tan, també li pot fer servei.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!