Melmalada de nespres

Aquesta recepta me la va explicar el Sr. Jaume Enric d'Arbúcies, en pau descansi. Originàriament era amb carbassa de cabell d'àngel però es pot adaptar per a qualsevol tipus de fruita.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1kg de nespres pelades i sense pinyol
  • 1/2 kg de sucre
  • 1 llimona sencera
  • 1/2 branquilló de canyella
  • 2 litres d'aigua mineral

15 racions

Elaboració

En un cassó gran hi posem tots els ingredients; les nespres per meitats i la llimona en 8 talls i es posa a coure a foc baix fins que només quedin dos dits d'aigua.
Es passa per la batedora (ha de quedar una consistència de melmelada). La posarem ens pots de vidre i si volem que es conservi duran mesos bullirem els pots a bany maria durant 1/2 hora.

1h 30min

Notes

Sobre una torradeta de nous i panses és exquisida.


Recepta de cuina de Melmalada de nespres

Posar tots els ingredients en un cassó gran
per Alex Coll i Casellas

Recepta de cuina de Melmalada de nespres

Ha de coure fins que quedin només dos dits d'aigua
per Alex Coll i Casellas

Recepta de cuina de Melmalada de nespres

Posar la melmalada en pots de vidre preferiblement petits
per Alex Coll i Casellas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

471 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!